De lekkerste friet op iedere locatie

Een evenement of feest is niet compleet zonder een lekker frietje en natuurlijk een bijbehorende snack. Met een frietkar huren weet je zeker dat je gasten het aan niets ontbreken, naast de lekkerste friet zijn maar liefst 15 verschillende soorten snacks beschikbaar. Ook een broodje hamburger, loempia’s en verse broodjes. Kies afhankelijk van het budget een menu uit, en zorg dat de innerlijke mens ook wordt verwend. Grote hoeveelheden friet en snacks kunnen in korte tijd worden gebakken.

Twee werelden die samenkomen

Bij frietkar.nl ben je niet alleen op de goede plaats voor een snack en een frietje, wil je meer dan hebben zij de perfecte oplossing voor je. Ook voor Aziatische wokgerechten ben je aan het goede adres. Combineer deze twee werelden met elkaar en je hebt een verrassend lekker menu ter beschikking. Bij de Wokkar kun je de lekkerste Aziatische gerechten vinden. Een scala aan Aziatische wokgerechten, van Chinese tot Thaise specialiteiten bereid met de lekkerste kruiden en specerijen. Pittig of zoet, bij de wokkar is het allemaal mogelijk. Bestel het wok & friet concept om je feest écht compleet te maken. 

Zomer en winter beschikbaar

Als je denkt dat de frietkar alleen beschikbaar is voor zomerse feesten en evenementen, heb je het mis. Met het Après Friet pakket kun je je gasten naast friet en snacks ook voorzien van andere lekkernijen, bijvoorbeeld hamburgers die op de plaat worden gebakken, schnitzels en niet te vergeten de Duitse braadworst. Maar ook seizoensgebonden drankjes en winterse soepen kunnen eenvoudig aan het pakket worden toegevoegd. Het is de perfecte oplossing om in de winter ook je gasten te voorzien van de lekkerste gerechten. Surf snel naar frietkar.nl en maak een keus uit de diverse arrangementen.

Een reactie op “De lekkerste friet op iedere locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader