Is pijn verlichten met magneten mogelijk?

Magneten kunnen een grote rol spelen in het verlichten van de pijn en het versnellen van het herstel. Magneten zijn het krachtigste middel voor pijnverlichting, het kan tijdelijke verlichting geven maar ook permanent. Afhankelijk van de aard van de klacht, bij een hernia bijvoorbeeld neemt een magneet de hernia niet weg maar kan goede pijnbestrijding geven van de pijnklachten. Het unieke ontwerp van de producten van Magneticplus is de sleutel tot therapeutisch effect.

Je vraagt je vast af hoe het mogelijk is dat magneten tegen de pijn kunnen helpen. Er is veel bewijs uit dierstudies, cel studies, case studies en random proeven dat magneetvelden kunnen worden geoptimaliseerd voor therapeutische effecten. De prikkelbaarheid van de zenuwen wordt hierdoor veranderd. Op basis van de vele onderzoeken en feedback van duizenden patiënten zijn deze magneten ontwikkeld. Pijnpaden van de zenuwen kunnen gekalmeerd worden en ondersteunen tijdens het herstel.

 

 

De oude Grieken

Magneet therapie is niet nieuw, honderden jaren geleden al geloofden de Grieken dat magneten therapeutische bevoegdheden hadden. De methode is veilig om magneten toe te passen op het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tegenwoordig kunnen de magneten op verschillende manieren worden gedragen. Door middel van een pleister aan de huid, verwerkt in sieraden, of vastgeplakt aan de huid. Hoofdpijn, artritis, een hernia zijn onder andere kwalen die uitvoerig zijn getest met het gebruik van magneten.

Het klinkt niet vreemd als we zeggen dat magnetische velden worden veroorzaakt door magneten, deze velden kunnen het lichaam doordringen en de cellen individueel beïnvloeden. Hierdoor wordt de werking van het zenuwstelsel beïnvloed en verbeterd. Een magnetisch veld op een kwetsbare plaats herstelt het normale elektromagnetische evenwicht. Omringende spieren en bindweefsels worden voorzien van een verhoogde doorbloeding. Pijnklachten worden minder en het gebied dat aangedaan is kan sneller genezen.

 

 

3 reacties op “Is pijn verlichten met magneten mogelijk?

  1. SarahWilson zegt:

    Dit is een geweldig bericht! Ik heb echt genoten van het lezen en heb er veel van geleerd. Ik ben het eens met de punten die je naar voren hebt gebracht, en ik ben blij dat je dit hebt gedeeld met ons. Ga zo door met het delen van zulke waardevolle inhoud!

  2. EmilyBrown zegt:

    Dit is een nuttig bericht. Ik heb veel geleerd van de informatie die je hier hebt gedeeld. Je uitleg is helder en je voorbeelden zijn verhelderend. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het onderwerp. Hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader